Bemutatkozás

Kezdőlap  »  Bemutatkozás

Vámpont Logisztikai Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás.

Fő tevékenysége teljes körű vámügyintézés, majd folyamatos ügyféli igények alapján, tevékenység bővítése. Fuvarozás, szállítmányozás, raktározás – vámáru köz,-és átmeneti megőrzési raktározása – adó raktározás (volt ÁFA raktározás) belföldi áru raktározása.

Megbízóink elvárásainak, és igényeinek teljesítéséhez Vámhatósági engedélyekkel rendelkezünk. Export vámkezelés, import vámkezelések, T1, T2 árutovábbítás, közvámraktári, átmeneti megőrzési raktározási vámeljárás.

Kérjük keressen meg ajánlat kérésével, bármely elérhetőségeinken.

Szállítmányozás-fuvarozás, raktározás.

Szolgáltatásaink

VÁMÜGYINTÉZÉS
AEO minősítésünknek köszönhetően ügyfeleinknek a vámügyintézés miatt a legkevesebb várakozási idővel kell számolnia. Kiszámíthatóan, előre tervezhetően, többnyire elektronikusan – a Vámhivatalban történő fizikai megjelenés nélkül – el tudjuk végezni feladatainkat.

Továbbiak elintézésére csak a vámhivatal nyitvatartási idejében van lehetőség:

Vámügyintézés magánszemélyek részére (saját ingóságok betelepülőknél, kiköltözőknél, illetve normál kereskedelmi áruk).

T2, T2L, T2F, T2LF, T2LSM, T2SM Áruk közösségi státuszának igazolása. Jellemzően a Man, Canaria-, Aland-szigetekre, San Marinóba, illetve Horvátországba (EU csatlakozása előtt) bevitt hajók igazolásához.

Szeretjük, ha ügyfeleink elégedettek a kapott szolgáltatásokkal.
A vámügyintézésben maximális rugalmasságot biztosítunk, és azokban az esetekben, amikor a NAV szabályai engedik, akár a nap 24 órájában rendelkezésre tudunk állni.
Amennyiben eseti vagy folyamatos vámügyintézésünket igényli, akkor az elérhetőségeinken  bármikor fel tudja venni velünk a kapcsolatot.

SZÁLLÍTMÁNYOZÁS
Ha olyan fuvarozó partnert keres, aki akár több száz tonna áru, akár egy kis doboz szállítására sem mond nemet, és képes azonnali megoldásokat kínálni, akkor jó helyen jár.

A velünk kapcsolatba lépő partnereknek nem kell igazodni ahhoz a szállítmányozó cégek részéről gyakran elhangzó elváráshoz, hogy előre kiszámítható, teljes kihasználtságot biztosító fuvarmegbízásokkal keresse őket.

Önnek elegendő, ha felveszi a kapcsolatot szállítmányozási ügyintéző munkatársunkkal, és legyen szó egyetlen kis csomag, vagy több száz tonna rakomány eljuttatásáról az országon vagy az EU-n belül – vagy az EU-n kívül –, mi megkeressük Önnek a leggyorsabb és a leggazdaságosabb  megoldást.

Ha igényli, akkor a szállítmányozás mellett a vámügyintézést is vállaljuk, hiszen minden szükséges vámengedéllyel rendelkezünk.

A hosszú távú kapcsolat alapjának azt tartjuk, hogy az Ön áruja a megfelelő helyen legyen a  megfelelő időben, és természetesen a megfelelő minőségben és mennyiségben érkezzen meg a rendeltetési helyére. Mind a nemzetközi szállítmányozásban, mind a belföldi fuvarozásban ezt tartjuk a legfontosabbnak.

Vámpont Kft.

Elérhetőségeink

Tel.: +36 (30) 300-4213
Fax: +36 (70) 338-5827

E-mail: vampont@vampontkft.hu

Székhely

1239 Budapest, Európa utca 4.

Útvonalterv